gcwoman

Vill du jobba på Mölnlycke Garden Center?

Just nu har vi lediga tjänster.

Vi söker butikspersonal

Vi söker två personer som stöd till vår ordinarie kassapersonal under högsäsong. I arbetet ingår kassa, uppackning, prismärkning samt övriga butikssysslor. Du bör vara en positiv och glad person som trivs med att det tidvis kan vara högt tempo. Kassavana är meriterande. Lön enligt Handels avtal. Tjänsterna är från mars t o m juni med viss möjlighet till förlängning. 
Välkommen med en skriftlig ansökan till jobb@molnlyckegc.se, märk ansökan med Butikspersonal. Sista ansökningsdag 17e februari men vänta inte med att skicka in din ansökan då vi kommer att hålla intervjuer löpande.

Vi söker Trädgårdsmästare

Inför säsongen 2019 söker vi trädgårdsmästare på hel- eller deltid som vill jobba med försäljning av växter m m i en inspirerande miljö. Du blir del av ett team av erfarna trädgårdsmästare som alla brinner för sitt yrke. Vi förutsätter att du har en gedigen trädgårdsutbildning eller omfattande yrkeserfarenhet samt att du är allmänt intresserad av trädgård. Du bör vara serviceminded, stresstålig och uppskatta mötet människor emellan.   
Lön enligt överenskommelse.

Tjänsten är från mitten av mars t o m september och man jobbar varannan helg. Välkommen med en skriftlig ansökan till jobb@molnlyckegc.se, märk ansökan med Trädgårdsmästare. Sista ansökningsdag 20 januari. Kollektivavtal finns.

Vänta inte med att söka då vi kommer intervjua löpande under processen!