personal2019

Vill du jobba hos oss på
Mölnlycke Garden Center?

Vi söker nu personal till säsongen 2020.

Vi söker personal inför 2020

Butikspersonal

Vi söker två personer som stöd till vår ordinarie kassapersonal under högsäsong. I arbetet ingår kassa, uppackning, prismärkning samt övriga butikssysslor. Du bör vara en positiv och glad person som trivs med att det tidvis kan vara högt tempo. Kassavana är meriterande. Lön enligt Handels avtal. Tjänsterna är från mars t o m juni med viss möjlighet till förlängning.

Välkommen med en skriftlig ansökan till jobb@molnlyckegc.se, märk ansökan med Butikspersonal. Sista ansökningsdag 23e februari men vänta inte med att skicka in din ansökan då vi kommer att hålla intervjuer löpande.

Florist

Vi söker dig som är utbildad florist för ett vikariat för en av våra duktiga florister under det närmsta halvåret. Du kommer ingå i vårt fantastiska snittblomsteam och jobba såväl i vår snittblomsavdelning som i vår butiksdel.

Tjänstens omfattning är 75-100 % och man jobbar varannan helg. Anställningen sträcker sig från slutet av mars tom 30e september med viss möjlighet till förlängning.

Skicka din ansökan snarast till jobb@molnlyckegc.se och märk den med Florist. Vi kommer intervjua löpande så vänta inte med att söka!

Frågor besvaras av Mårten på tel 031-880565 eller jobb@molnlyckegc.se

Chaufför

Inför säsongen 2020 söker vi också dig som vill ta hand om våra varuleveranser såväl från leverantörer som till våra kunder. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att med hjälp av  skåpbil leverera växter och annat hem till våra kunder. Då många växter är både stora och tunga bör du ha god fysik och uppskatta möjligheten till kroppsarbete när så behövs. Eftersom du kommer ha mycket kundkontakt så är en viss växtkännedom meriterande men personliga egenskaper värderas högre. B -körkort är ett krav och truckkort är meriterande. Tjänsten är en heltidstjänst från mitten av mars tom september. Välkommen med en skriftlig ansökan till jobb@molnlyckegc.se, märk ansökan med Chaufför. Sista ansökningsdag 23e februari. Men vänta inte med att söka då vi kommer att intervjua löpande.