gcwoman

Vill du jobba hos oss på
Mölnlycke Garden Center?

Vi behöver bli fler och söker därför tre personer som kan hoppa direkt in i verksamheten och förstärka vår personalgrupp.

Florist / butikspersonal

Dels söker vi en florist för en kombinerad tjänst som Florist och Butikspersonal. Tillträde omgående och anställningen sträcker sig i första hand tom augusti. Du ska vara utbildad florist och gilla att jobba i högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Ansökan skickas till jobb@molnlyckegc.se och märkes Florist. Helgarbete ingår.

Trädgårdsmästare

Vi söker också en Trädgårdsmästare för omgående tillträde. Tjänsten är på 80-100 % med tillträde omgående och sträcker sig tom september.  Du kommer jobba som en del av vårt team av trädgårdsmästare med såväl sommarblommor som plantskoleväxter. En stor del av tjänsten innebär rådgivning till kund men också uppackning och skötsel av växter mm. Ansökan skickas till jobb@molnlyckegc.se och märkes Trädgårdsmästare.  Helgarbete ingår.

Personal till sommarblomsavdelnignen

Vi söker dig som vill arbeta på vår sommarblomsavdelning. Vi ser gärna att du har utbildning som trädgårdsmästare eller florist alternativt erfarenhet från liknande tjänst. Här är det tidvis mycket högt tempo och du måste trivas med att ha mycket människor omkring dig och jobba i en stimulerande miljö där mycket händer. Tjänsten är på 80-100% och sträcker sig tom september. Ansökan skickas till jobb@molnlyckegc.se och märkes Trädgårdsmästare/florist. Helgarbete ingår. Tillträde snarast.

Skicka era ansökningar snarast möjligt då vi kommer intervjua löpande. Frågor besvaras via mail i första hand. Kollektivavtal finns med Handelsanställdas förbund.