personal2019

Vill du jobba hos oss på
Mölnlycke Garden Center?

Vi söker nu personal till säsongen 2020.

Vi söker personal inför 2020

Trädgårdsmästare

Inför säsongen 2020 söker vi trädgårdsmästare på hel- eller deltid som vill jobba med försäljning av växter m m i en inspirerande miljö. Du blir del av ett team av erfarna trädgårdsmästare som alla brinner för sitt yrke. Vi förutsätter att du har en gedigen trädgårdsutbildning eller omfattande yrkeserfarenhet samt att du är allmänt intresserad av trädgård. Du bör vara serviceminded, stresstålig och uppskatta mötet människor emellan.   Lön enligt överenskommelse.

Tjänsten är från mitten av mars t o m september och man jobbar varannan helg. Välkommen med en
skriftlig ansökan till jobb@molnlyckegc.se, märk ansökan med Trädgårdsmästare. Sista ansökningsdag 19 januari men vänta inte med din ansökan då vi kan komma att intervjua löpande. Kollektivavtal finns.

Personal till vår sommarblomsavdelning

Inför säsongen 2020 söker vi också personal till vår avdelning för sommarblommor. På den här tjänsten är personliga egenskaper såsom stresstålighet och önskan att jobba fysiskt mycket viktiga. Vi tror att du jobbat med sommarblommor eller krukväxter tidigare och en trädgårdsutbildning är mycket meriterande även om det inte är ett absolut krav. Tjänsten är på hel- eller deltid och du jobbar varannan helg.

Tjänsten är från slutet av mars t o m september och man jobbar varannan helg. Välkommen med en skriftlig ansökan till jobb@molnlyckegc.se, märk ansökan med Sommarblommor. Sista ansökningsdag 26e januari 2020. Kollektivavtal finns.