Bild på Johanna och Sofia

Vill du jobba hos oss på Mölnlycke Garden Center?

Trädgårdsmästare

Vi är just nu i en mycket expansiv fas och inför säsongen 2022 söker vi därför trädgårdsmästare på hel- eller deltid som vill jobba med försäljning av växter mm i en inspirerande miljö. Du blir del av ett team av erfarna trädgårdsmästare som alla brinner för sitt yrke. Vi förutsätter att du har en gedigen trädgårdsutbildning eller omfattande yrkeserfarenhet samt att du är allmänt intresserad av trädgård. Du bör vara serviceminded, stresstålig och uppskatta mötet människor emellan. Lön enligt överenskommelse.

Tjänsterna är från början av mars till och med september och man jobbar varannan helg. Välkommen med en skriftlig ansökan till jobb@molnlyckegc.se, märk ansökan med Trädgårdsmästare. Sista ansökningsdag är den 23 januari men vänta inte med din ansökan då vi kan komma att intervjua löpande.

Butikspersonal

Vi söker två personer som stöd till vår ordinarie kassapersonal under högsäsong. I arbetet ingår kassa, uppackning, prismärkning samt övriga butikssysslor. Du bör vara en positiv och glad person som trivs med att det tidvis kan vara högt tempo. Kassavana är meriterande. Lön enligt Handels avtal. Tjänsterna är från mars till och med juni med viss möjlighet till förlängning.

Välkommen med en skriftlig ansökan till jobb@molnlyckegc.se, märk ansökan med Butikspersonal. Sista ansökningsdag är den 31 januari men vänta inte med att skicka in din ansökan då vi kommer att hålla intervjuer löpande.

Gårdskarl

Den här tjänsten omfattar mycket av det arbete som vi har svårt att hinna med i högsäsong såsom renhållning, budkörning, uppackning och prismärkning samt att vara våra kunder allmänt behjälplig med lyft och dylikt. Tjänsten är från mars till och med juni med viss möjlighet till förlängning över sommaren. Du bör ha god fysik och trivas med att det händer mycket omkring dig. Truckkort är meriterande.

Välkommen med en skriftlig ansökan till jobb@molnlyckegc.se, märk ansökan Gårdskarl. Sista ansökningsdag är den 7 februari. OBS! En gårdskarl måste givetvis inte vara man.