Bild på Johanna och Sofia

Vill du jobba hos oss på Mölnlycke Garden Center?

Nu söker vi

Butikspersonal

Vi söker två personer som stöd till vår ordinarie kassapersonal under högsäsong. I arbetet ingår kassa, uppackning, prismärkning samt övriga butikssysslor. Du bör vara en positiv person som trivs med att det tidvis kan vara högt tempo. Kassavana är meriterande. Lön enligt Handels avtal. En tjänst har tillträde i mitten av februari och den andra har tillträde i mitten av mars, bägge anställningarna sträcker sig till och med juni med viss möjlighet till förlängning.

Välkommen med en skriftlig ansökan till jobb@molnlyckegc.se, märk ansökan med Butikspersonal.
Sista ansökningsdag är den 29 januari men vänta inte med att skicka in din ansökan då vi kan komma att hålla intervjuer löpande.

Personal till vår sommarblomsavdelning

Inför säsongen 2023 söker vi personal till vår avdelning för sommarblommor. På den här tjänsten är personliga egenskaper såsom stresstålighet och önskan att jobba fysiskt mycket viktiga. Vi tror att du jobbat med sommarblommor eller krukväxter tidigare och en trädgårdsutbildning är mycket meriterande även om det inte är ett absolut krav. Tjänsten är på hel- eller deltid (dock minst 50 %) och du jobbar varannan helg.

Anställningen börjar i mitten av mars och fortgår till och med slutet av augusti med viss möjlighet till förlängning. Välkommen med en skriftlig ansökan till jobb@molnlyckegc.se, märk ansökan med Sommarblommor. Sista ansökningsdag är den 22 januari. Kollektivavtal finns.